Clientervaringen :

Ik ben een vrouw van 46 jaar met een chronische ziekte en ik ben daardoor al lang onder behandeling bij natuurpraktijk RivalÚ. Door mijn drukke baan en mijn ziekte heb ik veel last van stress en fysieke (pijn) klachten, die mede door de shiatsu beter onder controle blijven en mij echt op de been houden. Door het gebruik van drukpunten(merideanen) wordt mijn lichaam ertoe aangezet om zichzelf zo goed mogelijk te herstellen en ik kan mij door de behandelingen iedere keer weer beter ontspannen! Ik vind het dan ook echt een aanrader voor iedereen met klachten van wat dan ook en ikzelf kijk iedere 4 of 5 weken echt weer uit naar de behandeling omdat ik er echt weer een poosje van opknap!.
Anja

Via een tip de Shiatsu-praktijk van Rianca ontdekt. Net als ieder mens heb je van tijd tot tijd kleine of grote klachten. Heb erg veel baat bij haar behandeling; de massages zijn erg ontspannend, en ik krijg daardoor meer energie. Het is voor mij een flinke 'oppepper' en kan er dan voorlopig weer even tegen.
groetjes, Thea

Sinds enkele maanden krijg ik shiatsubehandeling van Rianca. Naast een paar ÷uderdoms"klachten zat ik vooral niet goed in mijn vel. Door de therapie ben ik veel beter in balans. Ook de klachten verminderen langzamerhand. Bovendien, zoals ook in de folder staat. is het zo dat het uur shiatsu echt genieten is en ook daarna voel je je heerlijk ontspannen. Kortom, ik ben erg blij dat ik hier mee begonnen ben en ik voel me een ander mens.

Ik doe wekelijks do-in (Japanse yoga) bij Natuurpraktijk RivalÚ, om de dagelijkse spanning van me af te laten glijden. Verder met enige regelmaat shiatsu behandelingen, welke je in diepe ontspanning brengt. Een weldadige rust, kortom : HEERLIJK!!!!!!!
Liesbeth

Als jonge stresskip kwam ik in contact met Rianca, voor het volgen van yoga lessen. Nu moet ik eerlijk toegeven, dat ik nogal lacherig reageer op zweverig gedoe. Dat deed ik twee jaar terug en doe ik nog steeds. Maar eerlijk is eerlijk, iedere week kijk ik weer uit naar dit moment van rust. Lekker bewegen. Het gevoel hebben dat ik toch sport en spieren gebruik, waarvan ik niet eens wist dat ik ze bezat. Zonder enige vorm van competitie of druk. Voldaan en ontspannen de week bespreken naar afloop van de les onder het genot van een kop thee in het gezelschap van een groep oprecht vriendelijke mensen. Wat wil een mens nog meer. Dank je wel dames en Rianca.
Groeten Angelique

kid

 

Open je ogen en volg je weg, Het zal niet zonder hindernissen zijn maar het is zeker de moeite waard.

 

 

Design provided by Free Web Templates